perjantai 11. maaliskuuta 2016

Fun Break

Ajattelin pikku hiljaa vähän availla teille tätä mun työtä, koska tässä on niin paljon erilaisia työtehtäviä. Muutenkin Tui on aika iso yhtiö ja siinä on tosi monta eri haaraa mihin se jakautuu.

Itsehän siis työskentelen Tuille, mikä on tän koko yrityksen nimi. Siitä sitten haarautuu erikseen Tui Nordic, mikä tarkoittaa meitä pohjoismaita. Tui Nordic kokonaisuuteen kuuluu Suomen Finnmatkat, Ruotsin Fritidsresor, sekä Norjassa ja Tanskassa Star Tour.

Mun tänhetkinen työpaikka on Blue Village hotellissa mikä on Tuin oma perhehotelli. Näihin kuuluu yleensä mm. omat iltaesitykset, oma ranta, buffee ravintolat, leikkipuistoja, kauppoja jne. Näiden hotellien on periaatteessa tarkotus sisältää kaikki, niin ettei hotellin ulkopuolelle tarvitsisi lähteä ollenkaan. Lisäksi tietenkin Bamse sekä kaikki sen kaverit asuu näissä hotelleissa! Tällä hetkellä olen siis Blue Village Bahia Felizissä johon kuuluu neljä eri hotellia, joten hotellialue on tosi iso!



Viimeiseksi päästään mun työhön minkä aijemmin jo mainitsinkin, eli siis Fun Break. Tää on avoin kerho kaikille lapsille jotka on 6-11 -vuotiaita. Meillä on aina kahden viikon aikataulut mistä näkee mitä me minäkin päivänä tullaan tekemään. Välillä me ollaan agentteja ja ratkaistaan mysteereitä, joskus ihan vaan askarrellaan ja yks meijän suosituimmista päivistä on vesipäivä Splash, joka mulla oli esimerkiksi tänään. Vedetään lapsille leikkejä muutaman tunnin aikavälillä 10-12. 

Sitten kun Fun Break on ohi niin 13.30 alkaakin Born to Move mikä on myös 6-11 -vuotiaille suunnattu tanssikerho. Kaikki tanssit mitä me tanssitaan tulee Les Mills nimiseltä yhtiöltä. Eli ennen ku ollaan saavuttu kohteeseen ollaan saatu netin kautta videot joissa 6-7 vuotiaille on omat tanssit sekä 8-11 vuotiaille omat. Opetellaan siis kahden viikon tanssit molemmille ryhmillä mikä tekee vähän vajaa 20 tanssia. Osa tansseista tanssitaan molemmilla viikoilla. Tanssiharjotukset kestää 45 minuuttia eka pienelle ryhmälle ja sitten 14.30 tulee isompien ryhmä. Sitten mennään viettämään pieni siesta kotiin ja illalla lähdetään taas hotellille ja tavataan lapset 20.00. Sitten me tanssitaan molempien tanssit lavalla isolle yleisölle ja sitten 20.30 suunnataan kotiin.

Tässä oli esimerkiksi mun tää päivä kerrottuna. Huomenna saan nauttia vapaapäivästä ja ajattelin suunnata Las Palmasiin katsomaan vähän että miten Iskällä menee. 

//Johanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti